Sammet eller velour?

Är det till och med SAMMA sak?!
Med ens blev det kläd-fokus i lilla bloggen.

Men i allafall, såna här SKA jag ha, hur mysigt som helst:



Monki?
H&M?
Indiska?
Å?

Vart kan jag finna mig ett par?

Ohh en outfitbild.

Inte så van att posera... men ett gott försök! Den där coola avslappnade looken, kameran rätt upp i näshålet... Men är nöjd med klänningen så ville fota den!



Lite mer av klänningen och mindre näshål...



Och den sista bilden är mest för att visa vilken kreatör jag är tillsammans med, kolla in lampan och vilken mysbelysning sen!



Vad tittar jag på?

Nej nu ska jag jobba och inte leka här! Hej hej!


Mer Miike Snow.

Mina egna foton. Hög klass, som alltid!






Bra jobbat.



Miike Snow spelade igår på Babel i Malmö.
Jag är nöjd. Mycket nöjd. Animal var dock sämst... synd.

Lill-torsdag kan man väl säga.

Ikväll ska jag äta på restaurang med två kära kamrater; Angie och Rob. Dom är bra på många vis.
Efter det blir det konsert på Babel med Ninis. Ska bli grymt kul att se Miike Snow live!  Jag är verkligen galen i skivan som kom nu 2009 och jag tror den bara heter Miike Snow?


Plötsligt händer det.

Ibland så tittar jag varsamt i smyg på dig, milt och beundrande...  mitt i allting tänker jag; Ja... ja, plötsligt händer det.

Strings.

Ber du mig nu blir jag din.

Shit asså.


Spricker.

A lovely wonderful living och det är så mycket jag vill göra att jag snart spricker. Som om lyckoruskänslan inom mig ibland inte finner någon ände inom kroppen och börjar buffa och puffa och tränger på och vill ut! Komma ut och visa upp sig för alla andra och någonstans ropa "Hey, det här blev ju bra,precis så här ska det va!"
Jag vill så gärna hålla fast i denna känslan. Svälja känslan med hull och hår och hoppas allt allt allt ska fortsätta  bringa lycka och vara meningen. Det finns aldrig garantier, det vet jag. Men jag kan väl få tro och hoppas. Jag känner ju så starkt. Det är så mycket jag vill göra med kärlekslivet, själslivet, yrkeslivet och familjelivet... Till att börja med tar jag med min man hem i jul. Det är ett stort steg för oss båda. Pirrigt.

Appråpå familjeliv! Stort hjärtligt grattis till Johanna och Linnea som båda blev MAMMOR förra veckan! Så spännande det måste vara och kännas på alla sätt och vis! Ska bli så kul att få se mer av de små liven inom sinom tid.

OCH

Stort hjärtligt grattis till M och H. Tusenfaldt. Love.


Kärlekkärlekkärlek.

Jag skriver ofta om honom nu, inser jag. Men han är banne mig det bästa som har hänt mig. Den finaste, skönaste och underbaraste. Jag känner mig upprymd och det här färgar min värld. Så mycket drömmar och det är så svårt att stanna här och nu. Knäppt egentligen! Det är ju så fantastiskt idag. Precis så här, så ska det va.


Jag har nog gått och blivit världens största lovebird.

Ny passion?

SUSHI!
Vegetarisk dessutom. Mmmm.



Jag har anledning att fira idag. Någonting som tyngt mig i månader har äntligen fått vingar och lyfts från mitt bröst. Känner inte för att gå in på vad det är. Men det fanns anledning till oro och för denna gång är jag friad och kanske jag kan slappna av för en lång tid nu. Idag är en bra dag och jag är lycklig och jag är frisk.

Det firades med vegetarisk sushi (kall rå läbbig frisk har aldrig varit min grej) som var sjukt gott och sjukt starkt (wasabin såklart) och TVÅ par nya jeans från Cheap Monday. Var tvunget med i allafall det ena paret då ett stort hål började gapa större mellan benen på mina ursköna favvisar som är så slitna så slitna... bidde kallt.

Dagens insikt: livet är skört, men livet är också underbart, NJUT.

Dagens lunch förstörd.

Den ljuvligt doftande lasagnen var nog den konstigaste lasagnen jag någonsin smakat. Hatar då måltiderna man sett fram emot blir förstörda. Nu är jag mätt men inte tillfredsställd.


Annonserna.

http://www.blocket.se/vi/24490414.htm 

http://www.blocket.se/vi/24490026.htm

Det är verkligen stor säljaranda i försäljaren... gör det även lätt för en potentiell köpare att fort kontakta. Amatörmässigt.

Springer upp och ner i tvättstugan, snoret rinner och pulsen slår hårt.

Kan yang
, I dont like you anymore :(

Det kändes ju bättre tyckte jag, men nu vete fan... Kan det vara så att jag åker på nya virus? Funkar det så? Eller är det samma gamla som spökar?
Jag har i allafall helt klart en infektion i kroppen, må den försvinna av sig själv för är inte sugen på antibiotikakur faktiskt. 

Vego lasagne står i ugnen och det luktar ljuvligt. Har även städat golven och känner mig ambitös. Ingen verkar vara anträffbar idag, ledig eller finnas till. Det är ingen som ringer, inga sms, inga mail... Är det bara jag kvar? Konstig känsla.

P.S. Det SNÖAR. Är det inte lite väl tidigt? Appråpå det börjar jag få sug efter julen... Men bara själva julen, sen får det gärna bli vår igen. D.S.


Fått tummen ur

idag och annonserat på BLOCKET. Känns bra men annonserna blev verkligen kassa, haha, nu kommer ju ingen att köpa! Kan lägga in länk till annonserna sen då de kommit in på blocket.se så får vi se om köpsuget faller på. Föga troligt :)

Igår skickade jag även ut inbjudningar till FEST som jag tänkte ha om två veckor och bara för TJEJER som de flesta är kollegor eller "liknande". Urlöjligt kan tyckas att kategorisera det som tjejgalej. Men vaddå, vi klarar oss väl utan killar då och då? Det är hela 15 härliga brudar och hoppas alla kan komma!

Och,

7 månader (nåt sånt) efter en snurrig början, av kärlek, passion, lycka, glädje och... ja nu väntar vi på resten. Det kommer mera.

"Den vackraste stunden i livet var då du kom och allt var föbjudet". LW.

November.

Och idag blir det november månad, snart december, snart nytt år, igen. Det är inte klokt vad tiden går fort. Detta året hade många oanade vändningar och överraskningar. Ett bra år och jag tror nog att 2010 också har en hel del på lut. Spännande saker som väntar och allt kan hända. Byter jag jobb igen? Det gör jag säkert. Tjusningen med vikariat. På allvar alltså. Jag tycker om när det rör på sig och man får nya infallsvinklar. Kanske tar paus från jobb och gör nåt annat. Det finns ju en del som lockar.

Det här är en skön helg vilket fall. I fredags After work på trevlig restaurang inne i stan med trevligt folk. Igår var det skön sovmorgon (som alltid på helgen) och liten fikadate. På kvällen var vi bjuda till en före detta "kollega" till J (kallar man det kollegor inom ert väsen?) och hans fru. Ett franskt par med 4 barn. Ett fantastiskt hus som satte igång vill-ha-begär hos oss båda. Kanske dock inte centralt beläget i Lund. Det var lite blandat folk där och stämningen så skön och maten så god. Självklart franska ostar och ost är ju ost men fransk ost ÄR fransk ost. Ett av paren kom dit med 3 barn. Så helt plötsligt hade vi att göra med 7 barn mellan 7 månader och 8 år. Jösses. Men jag måste säga att så fina och väluppfostrade barn var det längesen jag mötte. Trodde det skulle bli ramaskri och bråk om leksaker. Men inte alls. De 7 barnen var bra barn och det är roligt att se sunda och glada barn.

Idag är det söndag och sköna söndag är vad det är. Uppdatering av blogg, läsning av andras bloggar, tidningar, filmer och kanske en promenad. Det är så bra.


Fotosession.

Jag är dålig på att lägga in bilder och narcissisten (stavning?) inom mig tror såklart att det är något ni saknat här på bloggen. Till saken, nu har jag tömt min kamera och det var sommarens bilder och några höstbilder. Tänkte dela med mig av några för det sätter lite mer prägel på det skrivna ordet med en bild i sammanhangen.



Frida Hyvönen (hon sitter i mitten på scenen vid sitt piano) i Pildammsparken, i juli tror jag det var. En skön kväll och min kille hade kommit åter från Frankrike samma dag.


J och jag åker till Höganäs fabriken och fyndar tallrikar m.m. Dagen var skön men på kvällen slog svinis till. Eller ja, jag vet inte om det var svinis men då den kvällen fick jag akut hög feber, ont i kroppen och ont i halsen. Låg i en vecka så det KAN ha varit svinis!



Den här bilden tycker jag mycket om. "Vi är ju så bra tillsammans", som Angie (till höger) sa. Det här är två av mina nära vänner här i stan. Det är två härliga människor. Vi står på stationen i Malmö på väg på en liten tripp, Öresund runt. En fin dag, en glädjens dag.



Också från Öresund runt trippen. Här på konstmuseum Louisana, ståendes på baksidan, Rob på ett ben. Bara Rob vet varför men det var något han insisterade på.


Så kom hon! Med full storm och kraft. Stannade i en vecka och sen var jag alldeles matt. Men härligt var det och mången skratt. Fullträff att det var Malmö festivalen just den veckan så några konserter hanns med att se.


"You had me at hello". Förevigad på bild. Det var det här jag föll för första kvällen jag såg honom (den).


På konsthallen i Malmö. Lunch efter rundturen. Inte så bra utställning under just den perioden men vi fick god soppa i allafall.


Världens finaste mamma och en fantastisk kvinna att imponeras av. Fina solrosor på gården hemma. Jag hade styrt kosan hem för en veckas samvaro med mor och far. Sista semesterveckan, tänk att sommaren började lida mot sitt slut.


Pappa får också vara med. Han är här på plats i sitt rätta element: garaget med allt meck!


Här besiktigas mitt kök på nära håll av köksbyggaren själv. Han är inte så sugen på att posera på foton men jag har en hel del av den här typen; hans rygg. Men det är en fin rygg så det går väl bra.






RSS 2.0