Igen... helt otroligt.

Ja då har jag klippt mig igen, precis en sån frisyr jag inte vill ha. Helt otroligt va!




Kameran är såå fin!

Nu är det officiellt.

Mamma och pappa. Alla som jag känner. Nu tillkännages det!
Jag har färdats i tiden, bakåt i tiden.

Jag är tonåring igen! Och jag gillar det!

Dreams.

En del drömmar är  så tydliga och väl beskrivna att det påminner om filmer, fast i ens huvud om natten. Det är så starka upplevelser och historier som utspelar sig att då man vaknar inte är helt på det klara om det ägt rum på riktigt eller inte. Känner ni igen er?
Det är ibland drömmar så hemska att man kämpar sig ur dem och ser till att vakna... Ibland är drömmarna så fantastiska och så levande att man hellre stannar kvar i drömmen än att vakna... Jag minns ofta mina drömmar och det har nu varit återkommande teman ett tag... Det är drömmar som innebär att jag hellre hade velat sova vidare...


God natt! =)


För privat.

Jag inser att jag har varit lite för privat här. Det är lätt att skena iväg då man skriver och nu måste jag försöka hålla isär på det jag vill att mina vänner och familj ska få veta och det "ni andra" ska få läsa här. Den verkliga världen kan presenteras här men ALLT behöver kanske inte framhävas... Det är redan långt ifrån allt som jag har skrivit om men jag har gått igenom mina gamla inlägg och ja, för privat. Så bye bye Elins öppenhjärtlighet! Nu blir det bara vardagsmat framöver! KUL VA?!

Jag kan ju alltid starta en ny blogg om inte annat ; )


Fyllt.

Då har jag fyllt år! Tack för alla gratulationer!

Firades med tårtkalas på fredagen och med svir igår. Trevligt igår och det känns idag! Nu ska vi dra iväg på brunchtime så blir bara ett kort inlägg och en skrytbild på fina och goda tårtan som jag gjort!

 

Mest just nu i högtalaren är Mando Diao och Soundtrack of our lives! Sjukt bra! Särskilt de sist nämnda och jag är ledsen jag MISSADE dem här i fredags... De förstnämnda har jag en chans att se i Lund i april.

puss mina kära.


Ex-kex.

Vilka ens ex säger ju kanske en del om vem man själv är? Eller så är det precis raka motsatsen! Ens ex är just ex av en anledning, dem säger idag ingenting om mig, vem jag är idag... Hänger ni med?
Jag har under olika omständigheter och under olika konstellationer (stavning?) blivit påmind om ex och tidigare eskapader, väldigt mkt under den senaste tiden! Det väker en hel del minnen, både pos. och neg. såklart! En del saker och ting saknar man som sjutton hos ens ex och vissa saker är man mkt lycklig över att slippa behöva vara närvarande i...

Men så finns det den stora kärleken. Den STORA kärleken som alltid kommer ha en  särskild plats i ens hjärta! Haha, den killen som jag nog ser som min första stora kärlek, för man kan kanske ha flera stora kärlekar hur konstigt det än låter (inte särskilt romantiskt och det hade väl varit mer romantiskt med EN stor kärlek, men jaja), han fick jag bara vara med i en månad. En ynka månad av mitt liv! Då kan vi snacka heartbreaking... utan han och mitt liv inte var lika värdefullt längre... Men, tänka sig, jag kom över honom, han var mitt allt den sommaren 1997 men jag kom över honom... Men av olika anledningar har jag lite kontakt med honom nu i allafall och han är förlovad och så där... tänk vad olika vägar man går sen. Man är ett par, man ger allt, man ger järnet, sen visar det sig att man passar bättre med någon annan. Men jag skrattar nu, för han, min stora stora ljuvliga kärlek var ju en tonårsförälskelse. Men det kanske inte behöver betyda mindre för det?? Nej det gör det nog inte. DÅ var det ju det största på jorden. Men det är komiskt att man efter många år sedan faktiskt hörs igen... det hade jag aldrig trott. Och han är fortfarande... ja.... ni vet.

TACK FÖR UPPVAKTNINGEN IDAG MEN IMORGON BLIR DET MER SOM EN RIKTIG FÖDELSEDAG MED KALAS!

Ledig dag igen!

Denna veckan är lite hattig! Ledig måndag, jobbade igår tidsdag, ledig idag och sedan är det jobb imorgon torsdag, fredag och lördag. Ledig söndag igen.  Jisses en sån röra. Men skönt med lite lediga dagar däremellan och jag njuter extra mycket av den fria tiden märker jag!

Sovmorgon idag och nu BRUNCH! Jag älskar frukost! Jag älskar mat! Men framför allt älskar  jag frukost och genom att förskjuta den till lunchtime gör att man hunnit jobba upp en aptit och brunchen är ett faktum! Så härligt att sitta och plocka bland det goda och sitta lääänge vid bordet! Hoppas på en brunch på söndag då vi alla är lagom pigga ; )

På lördagkväll blir det lite fir då vi är två stycken i sällskapet som blir/blivit ett år äldre denna veckan! Tror det kan bli en riktigt trevlig kväll!

Som den mogna och kultiverade kvinna jag är tittade jag på Malous bokklubb imorse! Det var en svår författarinna som idag intervjuades... debutant och kanske nervös? Men det låg en sån märklig känsla i luften och boken handlade om den starka vänskapen som två väninnor kan känna till varandra. Det var tydligen denna författare och hennes goda väninna som "stått modell" för karaktärerna i boken... kärleken dem emellan beskrevs som så innerlig att det inte längre kändes som två goda vänner, inte heller att det skulle vara ett kärlekspar, utan nåt annat, jag vet inte vad... men det var märkligt och jag kunde inte låta bli att se just författaren framför mig i obscena situationer... Boken heter iaf PIONER. Finns det inte en hel del böcker som redan heter det? Vilket fall tror jag att jag vill läsa den för att ta reda på mer!


In bed, outside it rains.

Så mysigt det är att ligga i sängen och ha det varmt och skönt och höra regnet smattra mot rutorna. Men jag är stelfrusen om händerna för jag kommer nyss där utifrån... bussj-na kör såna omvägar nu pga avstängd väg så jag får gå och gå och gå för att komma hem från den tillfälliga hållplatsen! Men inte så synd om mig, mer synd om de gamle som kanske har trötta slitna ben...

Mycket trevlig kväll har det varit! Lite vino på två olika mysiga hak! Jag och A gillar det röda skarpt! Den tredje i sällskapet var lite krasslig och höll sig till varm choklad. Vid 21 tassade den sjuke hem och blev ompysslad (hoppas jag och tror jag) medan vi två andra snurrade (ja lite salongs blev vi allt) in på filmen... Egentligen skulle detta gjorts i omvänd ordning... först film, sen vin! Men då någon (inga namn) klantat sig med bokningen så fick det bli tvärtom! Efter filmen var vi inte sugna på mer utsvir utan gick åt varsitt håll i spöregnet. Filmen var hemskt obehaglig. Väckte mycket tankar (nähä! blir lite trött på dessa tankar ibland må jag säga) och var man inte skeptisk innan till det här med huruvida äktenskap är lyckliga så blev man det garanterat nu! Välspelat som attans i allafall... Leonardo och Kate kan sin sak. Trevligt att se dem tillsammans igen efter Titanic-hysterin för 10 år sedan.



Två glada vindrickare med puff! ( och så den där frisyren
som fastnat i ett visst läge och inte blir längre...)

Confused.

Ett lugn har infunnit sig. Sov som en bebis inatt. Appråpå bebis har jag träffat en 3 månaders liten go skit idag. Bebisar, ja dom är söta. Men lite jobbigt då dom skriker. Bebisen hade feber, så då får man skrika lite, men det var bara lite, detta var en ovanligt skön liten tjej!

Tänker lite... på annat också... känner mig confused. Vad fort det gick till att bli så här, som det är nu. Som om nåt nytt tagit vid direkt... en ny tid. Tidsperspektiven har i huvudtaget spelat mig ett spratt det senaste halvåret... Det som var så fantastiskt på många vis är nu genast bara minnen.

Insikt.

Kommer kanske inte slänga mig hejdlöst huvudstupa ut i det blå, utan fallskärm, så fort, igen...

Cest la vie.

Det blir inte allid som man tänkt sig, drömt, fantiserat eller hoppats på. Men hey! Livet går vidare! Allt sker av en anledning, den övertygelsen sviker mig inte. Och inte heller sviker mig den övertygelsen att det här kommer bli ett bra år. Snart snart är det ju vår och då ska vi sitta och skratta med solglajerna på och dricka öl på Lilla torg i solen!

Nu ska jag samla energi och ta vara på vad den här staden har att erbjuda!

Puss mina underbara som visar att ni finns där i smått, medelstort och stort!

RSS 2.0