On the top.



Håller vi med om att denna man är fantastisk ... "fan tastisk fan tastisk" (och sexig) efter att ha sett bob hund spela på Malmöfestivalen i sommar?
JA!
Det håller vi banne mig med om.

Jösses.

Vilket ös, vilket drag. Denna energiska 42-åring fick Stortorget att gunga med sin skorrande skånska och med sitt shyssta band till hjälp.

Vill skruva tillbaka tiden och göra om det igen. Vara där. Känna igen. Det var underbar kväll rakt igenom och ynglingen i mig kom fram. Förfest med Rob, Jellan och pojkvän och sedan full fart till konserten. KUL!

Sommaren och semestern lider mot sitt slut.

Vad hemskt det låter, men det är också sant.
Det har varit en fantastiskt skön sommar och framför allt semester. Njutit av ledig tid och härligt sällskap i fulla drag.
Hemma i norr  nu och laddar batterierna nu min sista sem-vecka och ser med spänning fram emot mitt nya jobb. Hoppas jag ska trivas.



Systra mi besökte Malmö under festivalen. Det var festligt var kväll.


Så här glada är vi då det vankas grillfest och värmande kvällssol.


Några timmar senare och ja, det var faktiskt fler än vi där... även om vi två
klarar oss rätt bra på egen hand ; )


Nybrostrand i Ystad är hur fantastiskt som helst.


Havet ljuvligt varmt om man frågar J.

Har även hunnit med Danmark ett par turer och lite annat smått och gott... bilder kanske kommer att läggas in sen. De bor i kameran ännu.

Semestern är kommen.

Vilken märklig känsla detta är! Jag är nu ledig i 4 veckor! Fantastiskt skönt ska det bli. Inget direkt planerat och ska bara supa in livet för fullt och göra det som faller mig in. Det finns en del saker jag redan nu tänkt att jag vill göra dock... små turer ut till Österlen, små turer till Danmark. Inget stort, inget märkvärdigt, men ack så härligt. Med vänner och pojkvän kommer det bli en skön semester. Det blir förmodligen en liten resa hem till mor och far också. Renovering av lägenheten ska fortsätta. Äta och dricka gott. Shoppa. Leva.

Igår var då sista dagen på Hospice. Ett arbete som har varit tungt men som "passat" mig bra. Fått mycket beröm om jag ska vara ärlig, framför allt att jag kan "ta människor". Det är ett fint betyg. Människor griper lätt tag i mig också. Det har varit lärorikt men nu räcker det. Symboliskt nog, eller vad man ska säga, så innebar min sista arbetstimme ett dödsfall. Symboliskt nog för att få mig att känna just att; nu räcker det. Mina fina kollegor, som jag verkligen kommer sakna, gav mig (oss) fina presenter att mysa med i höstmörkret. Filtar x2, tekoppar x2, te och choklad. FINT! Trevligt med presenter som varar ett tag.

Igår kväll somnade jag skönt i min älskades säng helt utslagen efter en intensiv jobbvecka. Efter middagen tog jag ensam en lång cykeltur och andades in känslan av frihet. Ett glas rött i den ljumma trädgården dracks innan sängen och sedan en god natts sömn.

Idag är jag groggy, utan alkohol. Väldigt dizzy och lite förkyld igen. Attans. Regnet vräker ner så sängen har varit mitt sällskap (mycket sängen nu verkar det som, ja jag är en lat en) och nu är jag uppmasad och har anlänt till min lgh och gjort god lunch. Sett fram emot att lyssna på lite repriser av sommarpratarna och nu först: Alex Schulman. Men uppkopplingen är sugig och det hackar! Mycket irriterande. Jag diggar Alex. Han får mig att skratta. Alltid är det nåt i hans blogg som får mig att skratta högt och medkännande ( ja medkännande, kanske inte igenkännande så mycket, utan medkännande). Han är klockren och rapp. Han är inte lika elak längre, pappa. Han har själv blivit far denna Alex och hans kärlek till hans kvinna och dotter är så fantastisk. Jag diggar Alex.

Ikväll kommer du hem med filmer som du skall hyra. Åh så mysigt. Regn, sommar, semester, en man och film. Wow.

RSS 2.0